Ν. Μόσχος: «Ο ΟΛΒ αρνείται τη δημιουργία πιάτσας ταξί στο λιμάνι»

Με αφορμή ερώτηση – επισήμανση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Χαράλαμπου Ζάχου, για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης 10 θέσεων Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων μπροστά από το Τελωνείο, στα παλιά ψαράδικα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας Νίκος Μόσχος απαντά ότι την απόφαση αυτή ενέκρινε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός.

«Ωστόσο ο Ο.Λ.Β., γι’ άλλη μια φορά, επικαλούμενος ότι η οδός έμπροσθεν του Τελωνείου βρίσκεται εντός χερσαίας ζώνης λιμένα και συνεπώς μετά την τροποποίηση του ΚΟΚ (ν. 4058/2012, αρ. 23 παρ.2) απαιτείται Κ.Υ.Α. των Υπουργών Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη, μετά από τη σύμφωνη γνώμη της λιμενικής αρχής, ουσιαστικά αρνήθηκε τον εν λόγω καθορισμό», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος.

Η πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Βόλου, με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί και η προσπάθεια εύρεσης της προσφορότερης για την λειτουργία της πόλης λύσεων, δεν βρίσκει δυστυχώς ανταπόκριση με τον Ο.Λ.Β. Α.Ε., σε διάφορα θέματα που αφορούν την βιώσιμη κινητικότητα, καταλήγει ο Νίκος Μόσχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.