Νέες εφαρμογές στις θεραπευτικές τεχνικές στην οδοντιατρική επιστήμη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Παρουσιάζονται στις εργασίες του το 51ο συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας

Στην Αγριά «χτυπά» η καρδιά των εξελίξεων της οδοντιατρικής του 21ου αιώνα, καθώς ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι τις εργασίες του το 51ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας, με τη συμμετοχή 250 οδοντιάτρων όλων των ειδικοτήτων, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν το βράδυ του Σαββάτου.

Το συνέδριο γίνεται στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Valis Resort στην Αγριά και διοργανωτής του είναι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας και οι οδοντίατροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στην επιστήμη τους, να δουν και να κάνουν πρακτικά σεμινάρια πάνω σε μοντέλα, για νέα υλικά εμφυτευμάτων, αποκατάστασης ιστού, ρητινών και προσθετικής.

Στο magnesianews.gr μίλησε ο πρόεδρος της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γιάννης Μελακόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι σκοπός που συνεδρίου που γίνεται κάθε χρόνο σε επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας είναι η Εταιρία να έρθει σε επαφή με οδοντιάτρους που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στην Αθήνα, ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην επιστήμη τους.

Οι εργασίες του συνεδρίου χωρίζονται στην κατηγορία των ελεύθερων ανακοινώσεων, που έχουν σχέση με τις τεχνικές θεραπείας και της οδοντιατρικής και την κατηγορία που φέτος έχει θέμα τις εξελίξεις σε όλες τις ειδικότητες των οδοντιάτρων στον 21ο αιώνα, που θα περιλαμβάνει διαλέξεις από ειδικούς και ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.
Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα γίνονται ολιγομελή πρακτικά σεμινάρια πάνω σε μοντέλα, για νέα υλικά εμφυτευμάτων, αποκατάστασης ιστού, ρητινών και προσθετικής.

Παράλληλα, στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί περίπτερο με έκθεση ιατρικών και οδοντιατρικών ειδών στο οποίο συμμετέχουν 20 εταιρίες και οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα είδη.

Ο πρόεδρος της Στοματολογικής Εταιρείας τόνισε ότι οι εργασίες του 51ου Συνεδρίου θα λήξουν το βράδυ του Σαββάτου, ενώ το πρωί της Κυριακής θα γίνει ειδικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης των οδοντιάτρων, για την αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.