Ξεχώρισε η Βολιώτικη μπύρα ΑΡΓΩ στο Christmas Food Festival

Διάσημοι σεφ γευσιγνώστες και ειδικοί της μπύρας επισκέφθηκαν το περίπτερο της Μικροζυθοποιΐας Θεσσαλίας

Την τιμητική τους είχαν η Θεσσαλία και ο Βόλος, Στο φετινό Christmas Food Festival που διοργάνωσε το περιοδικό Αθηνόραμα, μιας και ανάμεσα στα εκλεκτότερα delicatessen προϊόντα από τους καλύτερους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας, ξεχώρισε και η ΑΡΓΩ GOLDEN ALE που παρασκευάζεται στο Βόλο από την Μικροζυθοποιΐα Θεσσαλίας. Η ΑΡΓΩ GOLDEN ALE απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από έμπειρους γευσιγνώστες και απαιτητικούς καταναλωτές.

Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στο περίπτερο της μπύρας ΑΡΓΩ.
Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στο περίπτερο της μπύρας ΑΡΓΩ.

Το Chrismas Food Festival πραγματοποιήθηκε στο χώρο της HELEXPO ΔΕΘ στο Μαρούσι το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου 2015, και το επισκέφθηκαν τουλάχιστον 1500 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων διάσημοι σεφ, γευσιγνώστες, δημοσιογράφοι και ειδικοί στη μπύρα, στάθηκαν στο περίπτερο της Μικροζυθοποιΐας Θεσσαλίας και δοκίμασαν τη μοναδική ΑΡΓΩ Golden Ale από 100% ελληνικές βύνες, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την ποιότητα και τη γεύση της και καλοσωρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη Μικροζυθοποιΐα Θεσσαλίας και τη μπύρα ΑΡΓΩ στο χώρο της υψηλής ελληνικής γαστρονομίας. Ανάμεσά τους η Ελένη Ψυχούλη, η Βίκυ Κουμάντου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, ο Χρίστος Σιώμος, ο Αλέξανδρος Σεϊντάνης, κ.α

Στο μεταξύ κάνοντας like στη σελίδα της Μικροζυθοποιΐας Θεσσαλίας και κοινοποιώντας την Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση ένας τυχερός θα κερδίσει για το γιορτινό τραπέζι ένα κιβώτιο μπύρες Argo Golden Ale! Λάβετε μέρος εδώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.