Οι νέες θέσεις των λαϊκών αγορών

Ανακοινώθηκαν οι νέες θέσεις των λαϊκών αγορών στο Δ. Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία των λαϊκών αγορών από 1/7 έως 31/8 θα γίνεται ως εξής:
– Τρίτη, Οπωρολαχανικά: Στην οδό Ζ. Πηγής από Ηφαίστου έως Δ. Πολιορκητού (συνοικία Ν. Δημητριάδα), στην οδό Μεταμορφώσεως μεταξύ των οδών Αλ. Μέρου και ανώνυμη πάροδο με συνέχεια στην οδό Χαιδαρίου από Ιωλκού έως Μεταμορφώσεως.
– Τετάρτη, Οπωρολαχανικά: Στην οδό Δ. Γεωργιάδου από Ιωλκου- Κουταρέλια έως Κουντουριώτου
Είδη ένδυσης-υπόδησης: Στην οδό Καποδιστρίου από Αναλήψεως έως Γ. Καρτάλη – Παρασκευή, Οπωρολαχανικά: Στην οδό Ρ. Φεραίου από Όγλ- Γαμβέτα έως Καραισκάκη Είδη ένδυσης-υπόδησης: Στην οδό Καραισκάκη από Αναλήψεως έως Γαλλίας – Σάββατο : Οπωρολαχανικά, στην οδό Μεταμορφώσεως από Τριανταφυλλίδη έως Στρ. Μακρυγιάννη, στην οδό Νικηταρά από Ματρώζου έως Κολοκοτρώνη στη συνοικία των Αγ. Αναργύρων.

Στη Νέα Ιωνία
Δευτέρα από 1/7-30/9 για τα οπωρολαχανικά. Εντός του χώρου στάθμευσης Ανδρέα Βαλαχή. Είδη ένδυσης-υπόδησης: Στην οδό Ικάρων από Εθνικών Αγώνων μέχρι Σταδίου – Πέμπτη, οπωρολαχανικά: Στην οδό Φιλαδελφείας από Δορυλαίου έως Δαβάκη. Είδη ένδυσης-υπόδησης: Οδός Μυτιλίνης (παρκινγκ Βαμβακουργίας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.