Οριστική αφαίρεση άδειας αναψυκτηρίου στην Εθν. Αγώνων

Όχι πρόστιμα για τους παιδότοπους θέμα για τις παιδικές χαρές του Δήμου

Σε οριστική αφαίρεση άδειας αναψυκτηρίου – καφενείου, επί της οδού Εθνικών Αγώνων στη Ν. Ιωνία, προχώρησε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, λειτουργούσε χωρίς άδεια, το θέμα συζητήθηκε εξ αναβολής και δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος της επιχείρησης.

Επίσης η Ε.Π.Ζ. αφαίρεσε άδειες λειτουργίας μουσικών οργάνων ενός καταστήματος για 10 ημέρες και ενός δεύτερου για 20 ημέρες, καθώς είχαν βεβαιωθεί τρεις παραβάσεις, αλλά αφαίρεσε άδεια για 10 ημέρες σε κατάστημα, λόγω έλλειψης συστήματος πυρασφάλειας, ενώ δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα για παράνομη λειτουργία των τριών παιδότοπων, καθώς, μετά τη βεβαίωση παραβάσεων από την Αστυνομία δε λειτουργούν οι δύο, ενώ ο τρίτος ζήτησε και έλαβε αναβολή για να ετοιμάσει τον φάκελο αδειοδότησης. Τέλος, έθεσε τέθηκε θέμα ασφάλειας και ελέγχου των παιδικών χαρών του Δήμου Βόλου.

Από τις φωτογραφίες που προσκόμισαν οι συνήγοροι των επιχειρήσεων με τους Παιδότοπους, ο πρόεδρος της Επιτροπής παρατήρησε ότι υπάρχει δόση υπερβολής στις παραβάσεις που βεβαίωσε η Αστυνομία λέγοντας «άλλο να λειτουργεί λούνα παρκ χωρίς άδεια και άλλο να υπάρχουν κούνιες».

Με την ευκαιρία, το μέλος της Επιτροπής Χαράλαμπος Ζάχος, έθεσε θέμα των Παιδικών χαρών του Δήμου Βόλου, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τους Παιδότοπους. «Πρέπει να δούμε και τις παιδικές χαρές του Δήμου. Υπήρχε μια παιδικά χαρά στολίδι και έγινε αχούρι σήμερα. Πρέπει να αρχίσουμε από μας», ανέφερε, ενώ ο αντιδήμαρχος Βόλου, Ν. Ιωνίας και Αισωνίας Χαράλαμπος Τσαμπάζης απάντησε ότι η αρμόδια επιτροπή ελέγχει όλους τους χώρους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.