Περιφερειακός: Προς…Άλλη Μεριά μέσω του αγρού και χωρίς γέφυρα!

Η πινακιδα που τοποθετήθηκε κι δείχνει προς την Άλλη Μεριά, με πρόσβαση …διαμέσου αγρών!
Πινακίδες με κατεύθυνση στο …άγνωστο και διαβάσεις, χωρίς πεζοδρόμια!

diabasiweb
Η διάβαση πεζών που οδηγεί στην απέναντι πλευρά, όπου δεν υπάρχει πεζοδρόμιο!

Σαν κομμάτι… γελοιογραφίας δείχνουν στα μάτια όσων οδηγών περνούν τις τελευταίες ημέρες από το ύψος του Περιφερειακού, τόσο κάποιες από τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί, όσο και εργασίες που έγιναν, κοντά στη σήραγγα της Ν. Δημητριάδας.
Τη στιγμή μάλιστα, που όπως είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από το γραφείο Τύπου του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ότι στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, θα γίνει η παράδοση– παραλαβή της σήραγγας στη Γορίτσα, που αποτελεί τμήμα του περιφερειακού δρόμου του Βόλου, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδη.
Σύμφωνα και με κατοίκους της περιοχής, μεταξύ των ενημερωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί, είναι και πινακίδα που δείχνει κατεύθυνση προς την Άλλη Μεριά, με πρόσβαση …διαμέσου αγρών! Και αυτό, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο όχι μόνο δεν… υπάρχει γέφυρα, αλλά ούτε καν δρομάκι, καθώς υπάρχουν κιγκλιδώματα απαγόρευσης.
Το μπέρδεμα, ίσως έγινε ωστόσο, καθώς στην αρχική μελέτη και τα σχέδια δημιουργίας του περιφερειακού, ως προέκταση της οδού Αλκίπης, προβλέπονταν η δημιουργία γέφυρας και δρόμου.
Η γέφυρα δε δημιουργήθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον, όμως οι πινακίδες που τοποθετήθηκαν, είναι αποπροσανατολιστικές.
Παράλληλα, διαβάσεις μπορεί να έγιναν… όμως τα πεζοδρόμια, αναμένονται να δημιουργηθούν. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ, στο τέλος του Περιφερειακού προς Ν. Δημητριάδα και λίγα μέτρα πριν την είσοδο στη σήραγγα, δημιουργήθηκε διάβαση πεζών που οδηγεί στην απέναντι πλευρά, όπου όμως, δεν υπάρχει πεζοδρόμιο!

pezodromio
Η πλευρά του Περιφερειακού που έχει διάβαση πεζών, αλλά δεν έχει πεζοδρόμιο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.