Σχεδιασμός ενόψει των Χριστουγέννων

Συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή του Δ. Βόλου

Προχωρά ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής Βόλου, ενόψει της γιορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ την εικόνα από τον προγραμματισμό που έγινε, θα παρουσιάσει ο δήμαρχος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βόλου, απορρίφθηκε ομόφωνα ένσταση της εταιρίας Seasons decorations, κατά του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια «Χριστουγεννιάτικου διακόσμου».

Ο δήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Αχιλλέας Μπέος, δήλωσε ότι είναι ο πρώτος διαγωνισμός της νέας Δημοτικής Αρχής, που γίνεται λίγο πριν τις γιορτές, καθώς, λόγω των εκλογών, καθυστέρησε η διαδικασία. Τόνισε δε ότι οι ενστάσεις εκ μέρους των εταιριών θα καθυστερήσουν επιπλέον την προμήθεια κυρίως φώτων και χαρακτήρισε την ένσταση απαράδεκτη, προτείνοντας να απορριφθεί, κάτι που έγινε δεκτό ομόφωνα (από τους συμβούλους της πλειοψηφίας τον Μ. Πατσιαντά και την Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου).

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι έγιναν επαφές με διάφορες εταιρίες και θα επιλεγεί όποιος προσφέρει τη χαμηλότερη προσφορά.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη, θα παρουσιαστεί η όψη της οδού Ιάσονος, τόσο με τον εορταστικό φωτισμό, όσο και με τις λεωφορειολωρίδες, που θα έχουν ολοκληρωθεί.
Το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού στην εισήγησή του για το θέμα αναφέρει ότι το υλικό που ζητά να προμηθευτεί η υπηρεσία με βάση τη μελέτη πρέπει να φέρει δείκτη προστασίας ΙΡ 44, διπλής προστασίας με κάλυμμα, για να είναι κατάλληλο για εξωτερικό χώρο και οι δίοδοι εκπομπής φωτός να έχουν 100.000 ελάχιστες ώρες λειτουργίας και να υπάρχουν τεχνικές προδιαγραφές που να εξασφαλίζουν την προμήθεια αξιόπιστου προϊόντος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.