Ρομά που αναζητείται η δράστιδα απάτης κατά ηλικιωμένης στο Βόλο

Την ίδια μέρα έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένο άνδρα στα Τρίκαλα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης Ελληνίδας ρομά. Η δράστιδα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ηλικιωμένη και της είπε ότι είχε κερδίσει ποσό 6.000 € από την Αρχιεπισκοπή, αλλά έπρεπε να της δώσει 1.000 ε για τα έξοδα.

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα που την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα προσποιούμενη δημόσιο υπάλληλο εξαπάτησε ηλικιωμένο και του έκλεψε επίσης χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Όπως είναι γνωστό, το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουνίου, άγνωστη δράστιδα μετέβη στο σπίτι 70χρονης γυναίκας, συνταξιούχου κατοίκου Βόλου, όπου προφασιζόμενη ότι ανήκει σε θρησκευτικό φορέα, αλλά και προσφερόμενη να τη βοηθήσει σε οικονομική της υπόθεση, την έπεισε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 € και διάφορα χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, δράστιδα είναι η 43χρονη Ελληνίδα ρομά, που δρούσε με συνεργό μια ομόφυλή της και είχαν δράσει σε Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.