Στήριξη του διάσημου Θεάτρου Μπολσόι εξασφάλισε ο Βόλος για την Πολιτιστική!

Σε σύσκεψη με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού θα συμμετάσχει η Αντιδήμαρχος Γεωργία Τοκαλή- Μποντού

Την υποστήριξή του στην προσπάθεια που κάνει ο Βόλος, στη διεκδίκηση του τίτλου της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021», εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» το διάσημο θέατρο Μπολσόι, με επιστολή μάλιστα που έφθασε ήδη στα χέρια της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της Επιτροπής Διεκδίκησης, κας Μαρίτας Παπαρίζου.
Μάλιστα η υπεύθυνη Παραγωγής και Προγραμματισμού του πασίγνωστου θεάτρου που έχει στους κόλπους του και τα διάσημα μπαλέτα, κα Καστρασβίλι, εκφράζεται με τα πιο κολακευτικά σχόλια για τη βολιώτισσα μέτζο σοπράνο κα Παπαρίζου, που φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο, στην επίτευξη του αποτελέσματος.
Είναι σημαντικό, ότι στην επιστολή, γίνεται λόγος για μια σειρά προτερημάτων της περιοχής μας, για τους οποίους και εκφράζεται η υποστήριξη.
Σημειώνεται ότι το θέατρο Μπολσόι είναι το ιστορικότερο θέατρο της Μόσχας , ενώ η ακαδημία των μπαλέτων, είναι μία από τις παλαιότερες του κόσμου με ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις και τα θέματα που αφορούν τον χώρο. Ακόμα η φήμη και το επίπεδο των ίδιων των μπαλέτων είναι τόσο υψηλά, που με το πέρασμα των χρόνων έχει δημιουργηθεί ένας θρύλος γύρο από το όνομά τους.

Συνάντηση στην Αθήνα
Στο μεταξύ, σε συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπρόσωποι των υποψήφιων πόλεων, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Π. Κουρουμπλή και του Υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά, θα λάβει μέρος η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, με αντικείμενο, τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που διέπουν τις υποψήφιες πόλεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.