Στην Πορταριά οι έρευνες για τη Γερμανίδα που αγνοείται

Βρέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε κοντά σε μοναστήρι

Στην Πορταριά επικεντρώνονται εδώ και περίπου μια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας από τη Γερμανία που αγνοείται από χθες τα ξημερώματα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο, που είχε νοικιάσει από την Αθήνα και με το οποίο ήρθε στο Βόλο, εντοπίστηκε κοντά στο μοναστήρι του Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ, πάνω από την Πορταριά, κοντά στις πηγές Μάνα.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ενημέρωσε με μήνυμα sms τον εν διαστάσει σύζυγός της ότι βρίσκεται στην περιοχή των Αλυκών και είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά φαίνεται ότι δεν το έπραξε και, για κάποιο λόγο, ανέβηκε στην Πορταριά, με το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Getz, χρώματος πορτοκαλί, που είχε νοικιάσει από την Αθήνα.

Οι έρευνες που κράτησαν χθες όλη την ημέρα απέβησαν άκαρπες και συνεχίζονται σήμερα μόνο από την Αστυνομία, καθώς δε συμμετέχει το Λιμενικό, ούτε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων που έκανε χθες έρευνες δια θαλάσσης.

Η γυναίκα, που είναι ηλικίας 55-60 χρονών, έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, που μένει στην Αθήνα, χθες τα ξημερώματα και τον ενημέρωσε με μήνυμα ότι βρίσκεται στις Αλυκές Βόλου και σκοπεύει να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Ο σύζυγός της ενημέρωσε άμεσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της, ενώ η γυναίκα είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.