Στο Βόλο ήρθε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Ενημερώθηκε για το διαχρονικό αίτημα μετεγκατάστασης της Π.Υ. Βόλου

Τη Λάρισα και το Βόλο επισκέφθηκε χθες ο νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς, που είχε υπηρεσιακή συνάντηση με την περιφερειακή υπηρεσία Θεσσαλίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Ο νέος αρχηγός, με την ανάληψη των καθηκόντων του επισκέφτηκε χθες στις 10 το πρωί τη Λάρισα, όπου είχε συνάντηση με τον νέο διοικητή της ΠΕ.ΠΥ. Θεσσαλίας αρχιπύραρχο Σεραφείμ Αθανασίου και τους διοικητές της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κατά τη συνάντηση τέθηκαν διάφορα θέματα στον αρχηγό, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Στο Βόλο, τον υποδέχτηκε ο διοικητής της Π.Υ. Βόλου, πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου, όπου του έθεσε το κτιριακό ζήτημα και γενικά ζητήματα υπηρεσιακά, ενώ στη συνέχεια, ο αρχηγός συνοδευόμενος από τον κ. Αθανασίου, τον κ. Πόζογλου κι άλλους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, επισκέφτηκαν την Π.Υ. στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Ο αντιστράτηγος ενημερώθηκε για την αντιπυρική περίοδο, την ετοιμότητα των υπηρεσιών και τις ανάγκες και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα, ενώ για το κτιριακό της Π.Υ. Βόλου, που είναι διαχρονικό αίτημα, τόνισε ότι θα ενεργήσει, προς την κατεύθυνση της επίλυσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.