Στο Βόλο μονάδα ενημέρωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Για ενημέρωση, προσέλκυση εθελοντών και μπαζάρ εθελοντών

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου, βρίσκεται από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, η κινητή μονάδα ενημέρωσης και στήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού», σε μια προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης του κοινού και προσέλκυσης εθελοντών, ενώ υπάρχει καλοκαιρινό μπαζάρ με δημιουργίες εθελοντών που πωλούνται σε χαμηλές τιμές για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού.

Η εκπρόσωπος του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου της Αθήνας Αγγελική Λινάκη, δήλωσε ότι η κινητή μονάδα ενημέρωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα παραμείνει στην παραλία του Βόλου, μέχρι την Κυριακή 13 Ιουλίου, με ωράριο, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

«Στο Βόλο ήρθαμε με την κινητή μονάδα, για να δούμε τους φίλους και του υποστηρικτές του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Βόλο, να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις δράσεις και για πράγματα που πιθανόν δεν γνωρίζει», ανέφερε η κα Λινάκη.

Παράλληλα, ανέφερε, υπάρχει και ένα ενδιαφέρον καλοκαιρινό μπαζάρ με δημιουργίες εθελοντών (πετσέτες, καπέλα, μπλουζάκια, μια ενδιαφέρουσα σειρά με τα διακριτικά του Συλλόγου σε γυάλινα είδη, τα οποία διατίθενται προς πώληση στους Βολιώτες σε χαμηλές τιμές, για να στηριχτεί το έργο του Οργανισμού.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του εργαστηρίου, η επίσκεψη στο Βόλο, έχει σκοπό να γίνει συζήτηση με πολύ κόσμο, αλλά και με εθελοντές που πιθανόν να θέλουν να βρεθούν κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.