Στο Βόλο ο πρόεδρος της Ολομέλειας Δικηγόρων

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγ. Διονυσίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Λάζαρος Γαιτάνης, οργανώνουν πανηγυρική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη και Ανθ. Γαζή) και αφορμή την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου, Προστάτου των νομικών.

Στις 19.00, θα γίνει η τέλεση της ακολουθία του εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

Στις 20.00μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Εναρκτήριος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Λάζαρο Γαϊτάνη.
Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ με θέμα «Η ποιμαντική μέριμνα για τους φυλακισμένους». Ομιλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Βασιλείου Αλεξανδρή με θέμα « Ο συνήγορος υπεράσπισης στο σύγχρονο – σύνθετο περιβάλλον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.