Στο δρόμο βρίσκεται και αναζητά στέγη ένας 18χρονος, τρόφιμος του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου, που ενηλικιώθηκε τον περασμένο Απρίλιο και διαγράφηκε από τα μητρώα του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για έναν αθίγγανο, που είχε παραβατική συμπεριφορά και μεταφέρθηκε στο Ίδρυμα Ανηλίκων, απ’ όπου και διαγράφηκε τον περασμένο Απρίλιο, οπότε και συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, που είναι ορφανός από πατέρα και έχασε τη μητέρα του τους προηγούμενους μήνες, έμενε με τον θείο του, που απεβίωσε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να μείνει στο δρόμο.
Ο νεαρός περιφέρεται στους δρόμους γύρω από το Ίδρυμα Ανηλίκων, το προσωπικό του οποίου του προσφέρει ένα πιάτο φαγητό, αλλά δεν μπορεί να μείνει, λόγω του ότι έχει ενηλικιωθεί.
Καλό θα ήταν οι τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς – ενόψει και των γιορτών – να ενδιαφερθούν για να βρεθεί μια έστω και προσωρινή λύση, μέχρι ο νεαρός να βρει στέγη σε κάποιο ίδρυμα της χώρας.































