Στο Νοσοκομείο θα παραμείνει για νοσηλεία ο 45χρονος που έκοψε σχοινιά στην Αργώ

Εισαγγελική παραγγελία για εξέταση από ψυχίατρο μετά το επεισόδιο

Στο Νοσοκομείο Βόλου παραμένει για νοσηλεία ο 45χρονος άνδρας, κάτοικος Λάρισας και προσωρινά κάτοικος Βόλου, μετά από εισαγγελική παραγγελία, ο οποίος χθες το βράδυ, οπλισμένος με μαχαίρι, κολύμπησε στο ιστορικό σκάφος της Αργούς, στην παραλία του Βόλου και έκοψε τα σχοινιά που έδεναν την πρύμνη.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο 45χρονος εργαζόταν στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας και πρόσφατα μετατέθηκε στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, ενώ εξετάστηκε ήδη από ψυχίατρο, με βάση την εισαγγελική παραγγελία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, χθες το βράδυ, κολυμπούσε στο πίσω μέρος της Αργούς, στο χώρο όπου βρίσκεται το ιστορικό σκάφος, στο λιμάνι του Βόλου, όπου, με το μαχαίρι που κρατούσε έκοψε τα σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένη η πρύμνη του σκάφους και στη συνέχεια ανέβηκε στην Αργώ και δέθηκε με το τμήμα των σχοινιών που είχε κόψει.

Στο σκάφος ανέβηκαν λιμενικοί, μετά από καταγγελία περιπατητών, που, μετά από διαβούλευση κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον βάλουν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.