Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Συγκέντρωση στις 10 αύριο Τετάρτη, ημέρα 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, οργανώνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαγνησίας (Π. Μελά και Δημητριάδος) στο Βόλο και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν μαζικό παρόν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η προσφυγή της κυβέρνησης στα δικαστήρια ώστε να κηρυχτεί παράνομη και καταχρηστική η «αποχή – απεργία διαρκείας» που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, από τη διαδικασία της λεγόμενης αξιολόγησης, είναι πράξη πέρα για πέρα αντιδραστική και αυταρχική.

«Ενάντια στον αυταρχισμό και τις απειλές της κυβέρνησης οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να αντιτάξουν το δικό τους όπλο, το δικό τους ενιαίο μέτωπο πάλης. Μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και όλα τα λαϊκά στρώματα να ορθώσουν ένα τείχος λαϊκής αντίστασης όχι μόνο ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις, αλλά σύνολο των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στο δημόσιο, στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής απαιτώντας εδώ και τώρα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, να δοθούν λύσεις στα λαϊκά προβλήματα», αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Όπως αναφέρει η αυριανή πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία πρέπει να αποτελέσει βήμα μαζικής και δυναμικής απάντησης στον αυταρχισμό και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, ενώ καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στην απεργία και να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση, στις 10 το πρωί στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.