Συλλαλητήριο συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό, που εδώ και δέκα ημέρες δέχεται τις συνεχείς επιθέσεις του Ισραήλ, οργανώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Αγίου Νικολάου από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το Επαναστατικό Εργατικό Κόμμα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες συλλογικότητες.

Στο συλλαλητήριο βρέθηκες μερικές δεκάδες άνθρωποι, που μοίρασαν έντυπο υλικό στους περαστικούς, ενώ καταδίκασαν την επίθεση των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας, που έχει τραγικό απολογισμό εκατοντάδες νεκρούς και πάνω από 1000 τραυματίες.

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους και ζήτησαν από την Ελληνική κυβέρνηση να πάψει τη στρατηγική συμμαχία με το ισραηλινό κράτος, να διακόψει κάθε οικονομική, πολιτική, διπλωματική σχέση μαζί του και να γίνει μποϊκοτάζ ισραηλινών προϊόντων από τους καταναλωτές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες συλλογικότητες ζητούν να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί στη Γάζα, να σταματήσει η συνεργασία με το Ισραηλινό κράτος – τρομοκράτη, ο κόσμος να εκφράσει αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.