Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΙΜΑΣ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων ΙΜΑΣ με κλιμάκιο της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ με τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων Απ. Νάνου και Θ. Τσαλούχα, πραγματοποιήθηκε χθες.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. έγινε περιγραφή της κατάστασης που διαμορφώνεται μετά την επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας από την εταιρεία και την αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ εξέφρασε για άλλη μια φορά την πλήρη στήριξη στους εργαζόμενους της επιχείρησης. Το ΚΚΕ θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασίσει. Εξάλλου, οι κομμουνιστές συνδικαλιστές είναι παρόντες και στηρίζουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις από την αρχή.

Η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να στηρίξουν με όλους τους τρόπους τους συναδέλφους της ΙΜΑΣ. Να βρει την πιο δυναμική και καθολική απάντηση η εταιρεία. Οι απαιτήσεις της είναι απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων που θέλουν πιο φτηνούς εργαζόμενους για να αναπτύξουν την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητά τους. Απέναντί τους η εργατική τάξη μπορεί και πρέπει να υψώσει τη δική της ταξική γροθιά, τη δική της Λαϊκή Συμμαχία. Οι όποιες θετικές εξελίξεις θα είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης και της πάλης των εργατών και όχι άνωθεν παρεμβάσεων στις οποίες οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.