Συνάντηση Μιτζικού με τη διοίκηση του ΤΕΕ

Η πορεία σημαντικών θεμάτων του Βόλου, με αναπτυξιακό χαρακτήρα, συζητήθηκε διεξοδικά κατά τη συνάντηση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βόλου «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ», κ. Μιχάλης Μιτζικός με την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, κ.κ. Καραγιάννη, Γιδάρη και Αντωνίου, παρουσία της νεοεκλεγείσας Δημοτικής Συμβούλου Κέρσας Σπανομήτρου και του νυν Δημοτικού Συμβούλου Βόλου Χαρ. Ζάχου.
Συγκεκριμένα, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η πορεία του Περιφερειακού δρόμου Βόλου, οι σχεδιασμοί για την ανάπτυξη του Λιμανιού και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και του Χωροταξικού Σχεδίου.

Η κα Καπούλα και τα μέλη της Δ.Ε. του ΤΕΕ ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Μιτζικό για τις θέσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου για τα θέματα αυτά, ενώ και από τις δύο πλευρές διατυπώθηκε η διάθεση για μεταξύ τους συνεχή και στενή συνεργασία από το Σεπτέμβριο, οπότε και θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.