Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 32 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, όπου θα ληφθεί απόφαση έγκρισης εσόδων – εξόδων του β’ τριμήνου 2014 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού και θα ληφθεί απόφαση ανάθεσης στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Βόλου (ΑΝΕΒΟ Α.Ε.) του έργου παρακολούθησης του Τοπικού Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια στο πλαίσιο του Σύμφωνου των Δημάρχων.

Το Συμβούλιο θα αποφασίσει την ανάκληση της απόφασης του Δ.Σ. Βόλου περί δωρεάν παραχώρησης δημοτικών χώρων στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Μουσικών Παρεμβάσεων Ar Tree (Μουσικό Χωριό) και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών χώρων στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Μουσικών Παρεμβάσεων Ar Tree (Μουσικό Χωριό) βάσει της παρ. 2 του άρθρου 192 του Ν. 3463/2006.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση εκκίνησης πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δημοτικού κτιρίου – αναψυκτηρίου στο παραλιακό πάρκο Αναύρου, συγκρότησης προσωρινής παραλαβής του έργου “Εργασίες Αναβάθμισης Σχολικών Υποδομών του Δήμου Βόλου της Ν.Α. Μαγνησίας” και απόφαση έγκρισης παράτασης περαίωσης του έργου “Προσθήκη – Ανακαίνιση στον Παιδικό Σταθμό Άγιος Ανδρέας”.

Το σώμα θα αποφασίσει την τροποποίηση των τεχνικών προδιαγραφών, για την προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Δήμου Βόλου και αναμένεται να εγκρίνει τη χορήγηση άδειας εκσκαφής για την κατασκευή αντλιοστασίων ακαθάρτων στην Αγριά, σε κοινόχρηστους χώρους.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση επιβολής προστίμου για την αυθαίρετη κοπή δύο δέντρων είδους μουριά στο πεζοδρόμιο της οδού Φρουρίου αρ.5 (στη διασταύρωση με Σουλίου) και επιβολής προστίμων από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, για παράνομη διαφήμιση.

Τέλος, θα εγκριθεί απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σχετικά με τον καθορισμό διδάκτρων των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2014-2015, για τον καθορισμό τιμολογίου μεταφοράς παιδιών ενταγμένων στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ για το σχολικό έτος 2014-2015 και για τον καθορισμό διδάκτρων του ΔΙΕΚ για το σχολικό έτος 2014-2015.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.