Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει εκτάκτως στις 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα συζητήσει και αναμένεται να λάβει απόφαση για έκδοση ψηφίσματος σχετικά με το Ν 4250/2014 που αφορά στην αξιολόγηση των ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των ΟΤΑ.

Ακόμη, θα ληφθούν αποφάσεις για την κατ’ εξαίρεση χορήγηση εργοταξιακών παροχών ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 31/12/14, έγκρισης και προέγκρισης δαπανών για υλοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, για την ανταλλαγή ακινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 190 του Δ.Κ.Κ., απευθείας εκμίσθωση χώρων γραφείου δημοτικού κτιρίου, επί της Κωνσταντά 141, στον ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ. και απευθείας εκμίσθωση χώρων γραφείου δημοτικού κτιρίου, επί της Κωνσταντά 141, στη ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για τον ορισμό ορκωτών λογιστών και το κόστος ελέγχου οικονομικής χρήσης 2014, ενώ θα συγκροτηθεί επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της κεντρικής παράκτιας ζώνης Βόλου από τελωνείο έως Γορίτσα και του έργου του έργου κατασκευή νέου χλοοτάπητα γηπέδου ΕΑΚ Δήμου Βόλου.

Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση έγκρισης δαπάνης μίσθωσης περιπτέρου της τουριστικής έκθεσης στο Τελ Αβίβ και μετακίνησης δύο ατόμων στη Λευκωσία και χορήγησης άδειας λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής στην Ανακασιά.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης Ισολογισμού και ταμειακού απολογισμού, οικονομικού έτους 2012, του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.