Συνεδριάζουν Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητας Ζωής

Με οκτώ θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων και η εκμίσθωση δημοτικού κτιρίου αναψυκτηρίου στην πλατεία Αναύρου (πρώην Γιούσουρι), που σήμερα είναι εγκαταλειμμένο, συνεδριάζει αύριο Τρίτη, στη 1 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή, στο Δημαρχείο Βόλου.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση διάθεσης πιστώσεων οικονομικού έτους 2014, θα εγκριθεί το αποτέλεσμα δημοπρασίας για την εκμίσθωση ελαιοπεριβόλου στη θέση Διασέλα της Τ.Κ. Δράκειας και το αποτέλεσμα δημοπρασίας για την εκμίσθωση ελαιοπεριβόλου στη θέση Παναγίτσα της Τ.Κ. Δράκειας.

Η Οικονομική Επιτροπή θα εγκρίνει τα πρακτικά διενέργειας πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού εργασιών τοποθέτησης εορταστικού φωτισμού στο πλαίσιο του έργου: “Τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού έτους 2014” και ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια λαμπτήρων για τις ανάγκες των έργων «Συντήρηση δημοτικού φωτισμού Δήμου Βόλου έτους 2014, Συντήρηση και ανακαίνιση σχολικών κτιρίων 2014, Συντήρηση και ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων 2014 και συντήρηση και ανακαίνιση φωτεινής σηματοδότησης έτους 2014». Τέλος, θα εγκρίνει το πρακτικό δημόσιου διαγωνισμού του έργου: “Συντήρηση αγροτικής οδοποιΐας έτους 2014″.

Επίσης, συνεδριάζει την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στις 1 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Βόλου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης.
Πρόκειται για θέματα χορήγησης αδειών καταστημάτων, ανανεώσεων αδείας, αφαιρέσεις λειτουργίας μουσικών οργάνων, ανακλήσεων αδειών καταστημάτων, καθώς και για σφραγίσεις και επιβολή προστίμων τριών Παιδότοπων που λειτουργούν χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Τέλος θα εξεταστούν αιτήματα για παραχώρηση χώρου του Παρθεναγωγείου-Θεατράκι στην περιοχή Μακρινίτσας και της κεντρικής πλατείας Μακρινίτσας στον ” Σύλλογο Φίλων Μουσικής Βόλου” για την πραγματοποίηση διαφόρων μουσικών εκδηλώσεων και για διάθεση υπαίθρου χώρου έμπροσθεν της ΕΡΑ Βόλου (παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου) για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από τον ΟΚΑΝΑ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.