Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος λήστεψε μια 85χρονη Ελληνίδα χθες τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ο 33χρονος αφού παραβίασε την είσοδο του μονοκατοικίας της ηλικιωμένης, μπήκε μέσα και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 320 €. Στη συνέχεια, ερεύνησε τους χώρους του σπιτιού και έκλεψε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 400 €.
Από την αστυνομική έρευνα, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 43 €, μέρος των χρημάτων που έκλεψε από την 85χρονη, το οποίο και της αποδόθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο δράστης, που είναι άεργος, κάτοικος Βόλου, έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κλοπές και χρήση ναρκωτικών.































