Συνεργασία των ξενοδόχων με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας, ταξίαρχο Νίκο Γιαννέλο, επισκέφθηκαν μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, που ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας για ζητήματα που αφορούν το κλίμα ασφάλειας, την κυκλοφοριακή διευκόλυνση στο παραλιακό μέτωπο και την τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας.
Σε δελτίο Τύπου της Ένωσης Ξενοδόχων αναφέρεται ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη σήμανση του οδικού δικτύου, την αστυνόμευση της περιοχής, για να διατηρηθεί το κλίμα ασφάλειας που υπάρχει στην περιοχή μας, την τήρηση του ωραρίου οικοδομικών εργασιών κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, την επίβλεψη της τήρησης του ωραρίου ανεφοδιασμού καύσιμων κυρίως τις βραδινές ώρες και τις αργίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την διευθέτηση και διευκόλυνση της κυκλοφορίας κατά τις ήμερες αιχμής σε όλο το παραλιακό μέτωπο και γενικότερα στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας ώστε να γίνει ποιο γρήγορη και με ασφάλεια η κίνηση των οχημάτων. Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα αρωγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την στελέχωση των κλιμάκιων προκειμένου να πραγματοποιούνται οι έλεγχοι για τα παράνομα καταλύματα.

Η Ένωση Ξενοδόχων ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για το θερμό κλίμα μέσα στο όποιο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και ένιωσε ικανοποίηση για το ότι πάρα τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, η Αστυνομία έχει ήδη προβλέψει πολλά από αυτά τα θέματα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Ζαφείρης δήλωσε «νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης και θέλω να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή για την βοήθεια του. Η Ένωση Ξενοδόχων θα είναι στο πλευρό της Αστυνομικής Διεύθυνσης για όποια βοήθεια της ζητηθεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.