Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη Γερμανίδα στο Βόλο

Συνεχίζονται και σήμερα, για δεύτερη ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης Γερμανίδας γυναίκας, μόνο από την Αστυνομία, καθώς δεν ζητήθηκε η συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Αφορούν δε τον εντοπισμό μιας εντοπισμό μιας Γερμανίδας γυναίκας, που ειδοποίησε τον εν διαστάσει σύζυγός της ότι βρισκόταν στην περιοχή των Αλυκών και επρόκειτο να αυτοκτονήσει!

Η γυναίκα, που είναι ηλικίας 55-60 χρονών, έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, που μένει στην Αθήνα, χθες τα ξημερώματα και τον ενημέρωσε με μήνυμα ότι βρίσκεται στις Αλυκές Βόλου και σκοπεύει να θέσει τέρμα στη ζωή της.
Ο σύζυγός της ενημέρωσε άμεσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της, που κράτησαν όλη την ημέρα από ξηράς και θαλάσσης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως έγινε γνωστό, το εν διαστάσει ζευγάρι, έχει δύο ενήλικα παιδιά, ενώ προκύπτει ότι η Γερμανίδα ήρθε στο Βόλου με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Getz, πορτοκαλί χρώματος, που όμως δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.