Συσπείρωση ζητά το νέο Δ.Σ. των Υγειονομικών

Η νέα Διοίκηση του Σωματείου Υγειονομικού Προσωπικού Ν. Μαγνησίας, που προήλθε από τις εκλογές της 4 Φεβρουαρίου 2015, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Σμαράγδα Λιάτσικου, Αντ. Κόγια Ελένη, Γ.Γ. Παπαγεωργίου Παγώνα, Αν. Γ.Γ. Αμπολιαστή Πόπη, ταμίας Λιάγκουρα Αικατερίνη, Αναπλ. Ταμίας Αβραμίδου Μελπομένη και έφορος Μανιάκη Νίκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η νέα Διοίκηση, στην προσπάθειά της να καταγράψει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος μας στις παρούσες, ιδιαίτερα δυσμενείς εργασιακές συνθήκες, καλεί όλα τα μέλη να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο μας, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια στη Διοίκηση να αντιμετωπίσει κατά το δυνατόν καλύτερα τα κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν όλους μας.

Περισσότερες πληροφορίες, οι εργαζόμενοι μπορούν να λαμβάνουν, κατά τις πρωινές ώρες, από το Εργατικό κέντρο Βόλου, το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων, καθώς και το Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Εργαζομένων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, τηλ 24210-24735, καθώς και με κατ’ ιδίαν επικοινωνία, η οποία έχει οριστεί τις ακόλουθες μέρες και ώρες: Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 6.30μμ – 8 μμ. Τα Γραφεία του Σωματείου (Ε.Κ. Βόλου, 2ος όροφος, τηλ. 24210-24735), θα είναι ανοιχτά και θα δέχονται όσους συναδέλφους επιθυμούν, παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.