Σφοδρή επίθεση του νέου δημάρχου κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων (Video)

Τόνισε ότι θα δώσει στοιχεία ποιοι και πόσα χρήματα πήραν

Σφοδρή επίθεση κατά των δημοσιογράφων εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο νέος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά δημοσιογράφων και τοπικών μέσω ενημέρωσης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσίασε τους αντιδημάρχους.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε σκληρή κριτική των ΜΜΕ προς το πρόσωπό του και εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά επίθεση κατά δημοσιογράφων, έκανε λόγο για δημοσιογραφικά «σκουπίδια», ενώ προανήγγειλε ότι, το επόμενο διάστημα, θα δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία πόσα χρήματα πήραν και από που τα «σκουπίδια» της δημοσιογραφίας, ενώ ανέφερε ότι κάποια ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν προνόμια.

Όπως ανέφερε, η συνέντευξη παρουσίασης των αντιδημάρχων που ήταν προγραμματισμένη για χθες αναβλήθηκε γιατί ο ίδιος έκρινε σκόπιμο ότι έπρεπε να παραβρεθεί στη σύσκεψη για τον περιφερειακό του Βόλου. «Ορισμένοι, ανέφεραν άσκησαν κριτική για το θέμα αυτό. Οι αποφάσεις μας θα κριθούν από τον κόσμο και όχι από σας», ανέφερε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, τους οποίους παρότρυνε να ασκήσουν κριτική αλλά αντικειμενική στο πρόσωπό του.

Μάλιστα έκανε λόγο για δημοσιογραφικά «σκουπίδια» και προανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια ποιοι και από πού πήραν χρήματα, πόσα και γιατί. Όπως ανέφερε τα στοιχεία αυτά αφορούν ορισμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους που έχουν προνόμια.

Ο Αχιλλέας Μπέος επισήμανε ότι με το έργο του θα κερδίσει τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους που δεν τον γνωρίζουν και είναι προβληματισμένοι και επισήμανε ότι, με εξαίρεση κάποιους, ο κλάδος είναι πολύ χαμηλά στην υπόληψη του κόσμου, διότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξαθλίωση της χώρας κοιτάζοντας τα δικά τους συμφέροντα.
Καταλήγοντας ανέφερε ότι δεν φοβάται τους δημοσιογράφους που κρατώντας ένα στυλό ή μια κάμερα σπιλώνουν άτομα, προσωπικότητες και οικογένειες ολόκληρες, ενώ προανήγγειλε ότι ο χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα «θερμός» με τα ΜΜΕ.

Δημοσιογράφος που βρισκόταν στη συνέντευξη του ζήτησε να κατονομάσει τα δημοσιογραφική «σκουπίδια», κάτι που όμως ο δήμαρχος δεν έκανε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.