Σύμπραξη όλων για το καλό της πόλης ζητά η Ζέττα Μακρή

Επιστολή της, στους τοπικούς βουλευτές, τον Περιφερειάρχη και το δήμαρχο Βόλου

Επιβεβλημένη θεωρεί τη σύμπραξη όλων των τοπικών φορέων, η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κα Ζέττα Μακρή, «προκειμένου να ασκήσουμε προς κάθε κατεύθυνση τις απαιτούμενες πιέσεις, σε ενδεχόμενο αποκλεισμό του δήμου Βόλου από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».
Η κα Μακρή, απέστειλε κοινή επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο, το Βουλευτή Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ κ. Αλ. Μεϊκόπουλο, τη Βουλευτή Μαγνησίας ΑΝ. ΕΛ κα Μ. Χρυσοβελώνη και τον Ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Π. Μουτσινά.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, «σας αποστέλλω την ερώτηση που κατέθεσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το θέμα της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, καθώς, επίσης, και τα 2 συνοδευτικά έγγραφά της.
Επειδή το θέμα είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή μας, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη η σύμπραξη όλων μας, προκειμένου να ασκήσουμε προς κάθε κατεύθυνση τις απαιτούμενες πιέσεις και να εκφράσουμε την έντονη αντίδραση όλων μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας σε ενδεχόμενο αποκλεισμό του δήμου Βόλου από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.