Eπείγοντα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Σύσκεψη για τις γραμμές του ΟΣΕ στον Κραυσίδωνα

Σύσκεψη με αντικείμενο την επίλυση και αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων που αφορούν την θέση διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής και της γέφυρας της οδού Παπαδιαμάντη, έγινε την Τρίτη, στο πλαίσιο των επειγόντων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας χειμάρρου Κραυσίδωνα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, μέλη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και εκ μέρους του ΟΣΕ ο κ. Μπιρλιράκης, προϊστάμενος τμήματος Κανόνων Τεχνικών και Κτηριακών Έργων της Δ/νσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων ΔΙΣΣΥ, κα Γιαννακίδου, υπάλληλος μηχανικός και κ. Αντωνιάδης προϊστάμενος τμήματος γραμμής Βόλου) καθώς και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής (κ. Πάκας προϊστάμενος μονάδας Γ και κα Σοφολόφη, προϊσταμένη μονάδας Β), για την επίλυση και αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων που αφορούν την θέση διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής και της γέφυρας της οδού Παπαδιαμάντη.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας δήλωσε ότι να δηλώνει ότι δρομολογείται κάθε απαραίτητη ενέργεια στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα.

Στην ίδια λογική αντιμετώπισης των τεχνικών ζητημάτων που αφορούν σε ρέματα της περιοχής καθώς και της καλύτερης αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής μας, συνεχίζεται ο καθαρισμός του Κραυσίδωνα, ενώ υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα μεταξύ του περιφερειάρχη κου Κων. Αγοραστού και της Αναδόχου Σύμπραξης γραφείων μελετητών «Ι. ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΕ- ΑΛΕΞ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ- ΒΑΣ. ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ- ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ» σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ –ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ» ύψους 42.490,35 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.