Σ. Μπαρτζιώκα: Η βάση του ΠΑΣΟΚ καταλυτικός ρυθμιστής των εξελίξεων

Όπως ανέφερε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Μήνυμα στήριξης του ΠΑΣΟΚ προς όλους εκείνους του ψηφοφόρους που κράτησαν τη χώρα όρθια, στέλνει η υποψήφια βουλευτής κ. Σούλα Μπαρτζιώκα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Όπως τόνισε, «σε αυτές τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να είναι ο τρίτος πόλος. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και να είναι έτοιμο να διεκδικήσει ξανά αυτό που του ανήκει αξιακά, ιδεολογικά, κοινωνικά, ιστορικά. Όχι στο όνομα του παρελθόντος, αλλά στο όνομα του μέλλοντος του τόπου μας».

Σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής επισήμανε συγκεκριμένα:

Λίγες ώρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες και το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται ζητώντας ψήφο υποστήριξης, σε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους που κράτησαν όρθια την κυβέρνηση και την εθνική στρατηγική την περασμένη άνοιξη. Τότε η ΝΔ ηττήθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτευσε. Το 8% του ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε όμως τη σταθερότητα στη χώρα. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνοι που στήριξαν κάτω από αντίξοες συνθήκες την παράταξη, κόντρα σε ένα δικομματικό σκηνικό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιος θα πρωτο-σκίσει το μνημόνιο. Η βάση του ΠΑΣΟΚ, οι σκεπτόμενοι πολίτες, αυτό πρέπει να πράξουν και τώρα. Να γίνουν για μια ακόμα φορά ο καταλυτικός ρυθμιστής, στη φουρτούνα που μπαίνουμε. Για μια ακόμα φορά. Όπως πάντα.
Οι ώρες για τη χώρα είναι κρίσιμες και στις εκλογές, εμείς που συμμετέχουμε με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε αυταπάτες. Όλα όμως πρέπει να ειπωθούν με το όνομά τους.

Η χώρα δεν έχει πολυτέλειες για πειράματα με τα κλαμπ των Μινχάουζεν της πολιτικής, του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, των διαλυτικών στοιχείων, των ανίδεων που δεν γνωρίζουν που οδηγεί ο ρους του ποταμού, των ΝΑΖΙ και όλων εκείνων που καμαρώνουν γιατί οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές.

Και κάτι τελευταίο που απευθύνεται στον δικό μας διασπασμένο χώρο. Έχω δει διάφορες πολιτικές στρατηγικές κατά καιρούς: λαϊκίστικες, δημαγωγικές, συναισθηματικές, λογικές, ήρεμες, έντονες, καθησυχαστικές, κινδυνολογικές κλπ. Σε όλες μπορείς να ανιχνεύσεις μια πολιτική λογική.

Πολιτική στρατηγική όμως που αρχίζει και τελειώνει στο “ψηφίστε με το 2015, επειδή με ανέτρεψαν το 2011”, δεν μπορεί να επιβραβευθεί.

Τέτοια εμμονή στο παρελθόν, τέτοια εκκωφαντική αδυναμία να μιλήσεις για το μέλλον, τέτοια αξίωση η προσωπική σου δικαίωση να αποτελέσει εθνικό, πολιτικό πρόταγμα, είναι πραγματικά αδιανόητη.

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη για σίγουρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.