Τελειώνει από δήμαρχος ο Μπέος

Έγγραφο του Κώστα Πουλάκη ζητά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να τον θέσει σε αργία - Προειδοποίηση σε Τσέλιγκα για παράβαση καθήκοντος

Εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να τεθεί σε αργία ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καθώς με έγγραφό του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών απάντησε στα ερωτήματα που έθεσε ο εκτελών χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας Ηλία Τσέλιγκα για το βούλευμα που έχει εκδοθεί εις βάρος του κ. Μπέου, μη αφήνοντας κανένα χρονικό περιθώριο για άλλη αναβολή.

Σύμφωνα με το από 23/11 εμπιστευτικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ereportaz.gr του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, τίθεται ακόμη και θέμα τέλεσης πειθαρχικού παραπτώματος σε περίπτωση χρονοτριβής για την εκπλήρωση των καθηκόντων του κ. Τσέλιγκα. Το έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή και στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ. Δημοσθένη Κασσαβέτη οι οποίοι θα ελέγξουν τον κ. Τσέλιγκα σε περίπτωση που κριθεί πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση καθήκοντος.

Αναμένεται πλέον, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, να τεθεί σε αργία ο κ. Μπέος στο στόχαστρο του οποίου βρέθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκης με αφορμή το συγκεκριμένο έγγραφο.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει το έγγραφο του Υπ.Εσωτερικών προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος

eggrafo-1eggrafo-2eggrafo-3eggrafo-4eggrafo-5

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.