«Τεφτέρι» μέχρι και … 400 ευρώ σε περίπτερα!

Διευκολύνσεις, μετά τη μείωση των πελατών και τη πτώση του τζίρου

Στο σημείο… μηδέν βρίσκονται τα τελευταία χρόνια, οι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές περιπτέρων, από τη μείωση των πελατών και της κατανάλωσης, με φυσική απόρροια βέβαια και τη μείωση των ποσοστών κέρδους τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο-Ένα 102,5», ο πρόεδρος των περιπτερούχων Μαγνησίας κ. Βασίλης Τόπας, οι τιμές των τσιγάρων έχουν αυξηθεί, τα ποσοστά κέρδους γενικότερα έχουν μειωθεί, όπως μειώθηκαν και οι πελάτες, οι οποίοι μάλιστα, έπαψαν να πληρώνουν όλοι τις μετρητοίς!
Όπως υποστήριξε «εδώ και αρκετό καιρό τώρα, έχουμε καθιερώσει σε έμπιστους πελάτες, (καθώς υπήρξαν περιστατικά αφερέγγυων πελατών στο παρελθόν που ζημίωσαν τα περίπτερα), το «τεφτέρι».

Τέλος του μήνα, μαζεύονται ακόμη και 400 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις, τα οποία τα αποπληρώνει ο πελάτης, όταν πάρει τη σύνταξή του ή το μηνιάτικο». Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο υποστήριξε ο ίδιος, γι΄αυτό κάτι θα πρέπει όπως τόνισε, να γίνει για την υποστήριξη των επαγγελματιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.