Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις της νέας Δημοτικής Αρχής

Αναβάλλεται για την Παρασκευή 27 Ιουνίου στη 12.30 το μεσημέρι η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 26 Ιουνίου συνέντευξη τύπου του νέου δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου.

Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της έκτακτης σύσκεψης για τον περιφερειακό στην οποία θα μετάσχει και η οποία πραγματοποιείται υπό την Προεδρεία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και της Γραμματέας της αποκεντρωμένης περιφέρειας κας Πόπης Γερακούδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπέος στη συνέντευξη Tύπου θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των αντιδημάρχων, που θα πληρώσουν τις θέσεις όπως αυτές έχουν ανασχεδιαστεί με νέες αρμοδιότητες και ρόλους και παράλληλα θα παρουσιάσει και μέρος του προγράμματος, ενώ θα αναφερθεί και στις πρώτες εντυπώσεις που έχει σχηματίσει από τη μέχρι τώρα ενημέρωση του για τη λειτουργία του Δήμου.

Αμέσως μετά θα συγκληθεί για πρώτη φορά η ομάδα της πλειοψηφίας, με τους 29 συμβούλους, προκειμένου να τεθούν οργανωτικά ζητήματα και να ληφθούν αποφάσεις.

Στο μεταξύ συνάντηση με τους συμβούλους των 16 περιφερειακών ενοτήτων του Δήμου Βόλου θα έχει ο νέος δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος σήμερα Τετάρτη, 25 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο, στη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει παρουσίαση του αναβαθμισμένου ρόλου λειτουργίας των τοπικών συμβουλίων και θα υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση και τα ιδιαίτερα ζητήματα κάθε τοπικής ενότητας.

Επίσης, στην ίδια συνάντηση θα τεθεί και το μείζον θέμα του νερού, ενόψει μάλιστα της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και θα συζητηθούν προτάσεις και δράσεις, που πρέπει να αναληφθούν άμεσα, προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Στη συνάντηση θα παραστούν και στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.