Το έβαλε…στα πόδια ο Μπέος (video)

Πιστός στους μονολόγους του αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις στον Astra

Πιστός στους μονολόγους του και στον υβριστικό και απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους συνομιλητές του ο Αχιλλέας Μπέος, στην εκπομπή του Astra μας έδειξε ακόμη ένα…προσόν του ότι όταν ζορίζεται από τις ερωτήσεις ή τοποθετήσεις, το βάζει στα πόδια. Ένας πανικόβλητος Μπέος παράτησε στη μέση εκπομπή του Χρήστου Λουκά, ο οποίος αποσβολωμένος άκουσε μετά το σόου που είχε αφήσει να εξελιχθεί πέρυσι σε βάρος του Γιώργου Καρεκλίδη, σήμερα να αποκαλεί και τον ίδιο δημοσιογραφικό σκουπίδι. Ο Αχιλλέας Μπέος για ακόμη μια φορά απέδειξε στους Βολιώτες αν θα έπρεπε να του είχαν δώσει την ψήφο τους για να τον αναδείξουν Δήμαρχο Βόλου με κορυφαίο προσόν την αχαριστία του προς ένα κόσμο ο οποίος το 2011 βγήκε στους δρόμους για να στηρίξει αυτόν και την ομάδα του. Ο Αχιλλέας Μπέος είχε έτοιμο μπροστά του το πολυδιαβασμένο….παραμύθι του Άντερσεν και επί 50’ θέλησε να πει τα ίδια χωρίς όμως να αγγίξει την ουσία. Αντίθετα επέρριψε ευθύνες σε δύο απλούς αγνούς φιλάθλους ως υπεύθυνους για την διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου και σε πέντε-δέκα οργανωμένους των Austrian Boys. Επίσης έκανε τον απολογισμό της διοίκησης της ΠΑΕ χωρίς να είναι φυσικά μέτοχος. Κατά τα άλλα δήλωσε ότι με όλα αυτά που έχουν γίνει, έχει ξενερώσει και δεν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο, παρότι δήλωσε επανειλημμένα για την ομάδα της καρδιάς του τον Ολυμπιακό, για τον οποίο πήγε φυλακή. Με την πρώτη ερώτηση που του έκανε ο Χρήστος Λουκάς για τους Austrian Boys που τον στήριξαν, ο Μπέος «πήρε φωτιά», έβγαλε το μικρόφωνο, δεν δέχτηκε να απαντήσει σε κανένα ερώτημα και το έβαλε στα πόδια εξυβρίζοντας τον δημοσιογράφο που τόλμησε να του κάνει ερωτήσεις.

Ο Χρήστος Λουκάς ύστερα από πέντε χρόνια άνοιξε το στόμα του και μίλησε για το πώς υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου το 2011 με ευθύνη του Αχιλλέα Μπέου, ενώ έως τώρα κάποιοι άλλοι (ΠΑΣΟΚ) είχαν καταστρέψει την ομάδα. Τον Αύγουστο του 2011 είχαμε γράψει επανειλημμένως για τις ευθύνες του ανθρώπου που ανέδειξαν στην πόλη Δήμαρχο, αλλά όλοι σιωπούσαν. Απόδειξη: Τι έγραψε η Μαγνησία στις 6 και τις 24 Αυγούστου 2011.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ “ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ”
ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
Η δικτατορική απόφαση Γερουλάνου
και το λάθος του Αχιλλέα Μπέου

Δίκαια ο Παύλος Γερουλάνος, δοτός Υπουργός και «κηπουρός» του Γ. Παπανδρέου, επονομάστηκε από χθες νεκροθάφτης του Βόλου. Ύστερα από την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων από την πόλη του Βόλου, χθες βρήκε την ευκαιρία να φέρει πισώπλατη μαχαιριά στον Ολυμπιακό και να θάψει τα όνειρα μιας πόλης, που ύστερα από χρόνια χαμογέλασαν τα χείλη των κατοίκων και ένιωσαν υπερήφανοι για τις νίκες επί μεγάλων ομάδων της Αθήνας. Ίσως να ήταν κι αυτό το λάθος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε το εξιλαστήριο θύμα μιας υποτιθέμενης κάθαρσης και ικανοποιημένος ο «Καίσαρ» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, βγήκε να πανηγυρίσει το μεγάλο κατόρθωμα του. Ντροπή. Αν ο Ολυμπιακός έχει στήσει παιχνίδια να τιμωρηθεί. Όχι όμως για τον Αχιλλέα Μπέο να τιμωρείται μια πόλη. Για να λέμε την αλήθεια. Μαζί με τον Γερουλάνο, έκαψε την πόλη και ο Αχιλλέας Μπέος με την εμμονή του να μην πωληθούν ή μεταβιβαστούν οι μετοχές του σε Βολιώτες επιχειρηματίες. Είναι αμετανόητος με την ενέργεια του να μεταβιβάσει τις μετοχές του στον Βασίλη Καρρά, σαν να μην ήξερε από μέρες τώρα ότι το παιχνίδι ήταν στημένο από τον Γερουλάνο. Η πόλη πρέπει να αντιδράσει, αλλά τα λάθη και την αλαζονεία του Αχιλλέα Μπέου δεν μπορούμε να τα πληρώνουμε εσαεί. Γι’ αυτό στο λαϊκό δικαστήριο που έχουμε στήσει στο Βόλο, δεν πρέπει να βάζουμε κατηγορούμενους τους τοπικούς πολιτικούς, αλλά και όλους αυτούς που δεν κατάλαβαν μέρες τώρα τι έπρεπε να πράξουν.
Γ. ΚΑΡΕΚΛΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.