Το βράδυ της Πέμπτης θα παραδοθεί η διάβαση της Μπότσαρη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Υπομονή για δύο ακόμη ημέρες θα πρέπει να κάνουν οδηγοί και περίοικοι της σιδηροδρομικής διάβασης της οδού Μπότσαρη, καθώς οι εργασίες τοποθέτησης του ελαστικού τάπητα, αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα, αλλά ο δρόμος θα ανοίξει την Πέμπτη, για να δοκιμαστεί η αντοχή του μπετόν του έπεσε και στο οποίο θα «πατήσει» ο ελαστικός τάπητας.

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, συνεχίζονται και σήμερα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο τάπητας, ο δρόμος παραμένει κλειστός και, σύμφωνα με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, η κυκλοφορία θα ανοίξει στις 10 το βράδυ της Πέμπτης 2 Απριλίου.

ΓΡΑΜΜΕΣ1Στο μεταξύ εργαζόμενοι στο έργο κατήγγειλαν ότι αν και διαθέτουν άδεια εργασιών για 24 ώρες, χθες περίοικοι υπέβαλαν μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας, με αποτέλεσμα ο ανάδοχος να αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.