Το ΕΒΟΛ επισκέφθηκε ο Μιχ. Μιτζικός

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βόλου «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχάλης Μιτζικός, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Βιομηχανική Περιοχή.
Ο κ. Πρίντζος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μιτζικό τόσο για την επίσκεψη όσο και για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του στο Συνεταιρισμό, τον ενημέρωσε διεξοδικά για τους τομείς, στους οποίους επεκτείνει τις δραστηριότητές του και αναφέρθηκε σε όλες τις νέες μονάδες παραγωγής του εργοστασίου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον κ. Πρίντζο, ο κ. Μιτζικός αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την οικονομία ολόκληρου του Νομού η λειτουργία του ΕΒΟΛ, στο οποίο απασχολείται σε σταθερή βάση μεγάλος αριθμός εργαζομένων, διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και στη σημαντική στήριξη και αναπτυξιακή ώθηση που δίνει στον πρωτογενή αγροτικό τομέα της περιοχής μας και ιδιαίτερα του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου.
«Είναι χρέος όλων να στηρίζουμε τη λειτουργία του Συνεταιρισμού και του εργοστασίου του ΕΒΟΛ προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» και συνεχάρη τον κ. Πρίντζο και τους εργαζομένους για τις επιτυχείς προσπάθειές τους όχι μόνο να διατηρήσουν, αλλά και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες του εργοστασίου, εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης και αυτό να συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στα καλύτερα της Χώρας μας και των Βαλκανίων στον τομέα του.

Στη συνάντηση του κ. Μιτζικού με τον κ. Πρίντζο παρέστη και η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Τσοπουρίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.