Τρεις αποφάσεις μηδενικών καταβολών με διαταγές από το Ειρηνοδικείο Βόλου

Για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με ενέργειες της Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών

Τρεις αποφάσεις μηδενικών καταβολών για αντίστοιχους δανειολήπτες, εκδόθηκαν με διαταγές από το Ειρηνοδικείο Βόλου , όπως ανακοίνωσε η Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, εκδόθηκαν οι υπ’ αρ.401/2014 , 403/2014 και 404/2014 προσωρινές διαταγές του Ειρηνοδικείου Βόλου, σε αυτοτελή αιτήματα κατά τα άρθρα 5 παρ.2 του Ν. 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και
αφορούν τρία μέλη της Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών Μαγνησίας ένας εκ των οποίων είναι εν ενεργεία δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Βόλου.
Σύμφωνα με την απόφαση, αναστέλλονται προσωρινά έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης τα καταδιωκτικά μέτρα κατά της ακίνητης περιουσίας των αιτούντων.
Απαγορεύεται κάθε μεταβολή της νομικής και πραγματικής κατάστασης της περιουσίας των αιτούντων έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κρινόμενης αίτησης. Ορίζονται μηνιαίες χρηματικές καταβολές των δόσεων όλων των δανείων τους σε μηδενικές μέχρι την έκδοση την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης και υπό τον όρο συζήτησης.
Η καταναλωτική οργάνωση όπως αναφέρεται, διαθέτει εννέα γραφεία σ’ όλη την Ελλάδα, καθώς ισόγεια με την επωνυμία «Ταυτότητα Δανειοληπτών». Στο Βόλο, οδός Κ.Καρτάλη 199 ,τηλ. 2421043353

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.