«Φτερά» έκανε laptop από την Περιφερειακή Ενότητα

Τον δράστη ή τους δράστες που πιθανόν έμειναν όλο το βράδυ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και έκλεψαν έναν φορητό υπολογιστή, φαγώσιμα και κέρματα από τα συρτάρια γραφείων, χωρίς ίχνος παραβίασης, αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που έγινε αποδέκτης σχετικής δήλωσης αργά σήμερα το πρωί.

Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη ο άγνωστος ή οι άγνωστοι, έκλεψαν χωρίς να αφήσουν ίχνη παραβίασης στην κεντρική είσοδο, ή σε πόρτες γραφείων, που παραμένουν ανοιχτές.

Ο δράστης ή οι δράστες, σύμφωνα με τη δήλωση κλοπής, έκλεψαν έναν υπηρεσιακό φορητό υπολογιστή, φαγώσιμα από τα γραφεία των υπαλλήλων, που μένουν ανοιχτά (ξηρούς καρπούς, μπανάνες κλπ.), κέρματα από συρτάρια γραφείων, καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια που βρισκόταν σε φοριαμό γραφείου.

Υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν στο κτίριο χθες το απόγευμα και διανυκτέρευσαν για να κλέψουν τα παραπάνω ή μπήκαν και βγήκαν από ξεχασμένο ανοιχτό παράθυρο γραφείου, χωρίς να χρειαστεί να το παραβιάσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.