Χωρίς προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες στον Εμπορικό Σύλλογο

φωτογραφία αρχειου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Ν. Ιωνίας, καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας. Οι εκλογές γίνονται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και οι κάλπες άνοιξαν στις 8.30 το πρωί, με ικανοποιητική προσέλευση για πρωινές ώρες.

Την ψήφο των 393 οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Εμπορικού Συλλόγου, διεκδικούν οι συνδυασμοί Ενωτικό Εμπόριο 2014, Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων και Έμποροι Έτοιμοι για Όλα Ενάντια στην Κρίση.
Οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 9.30 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν λίγο πριν τις 11 το βράδυ.

Πολλά τα προβλήματα
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος στον Εμπορικό Σύλλογος Βόλου Κώστας Τσέλιος επισήμανε ότι η νέα Διοίκηση έχει να αντιμετωπίσει καυτά προβλήματα, όπως η φορολογία στο 26%, το πλήγμα με τον ΟΑΕΕ που απειλεί με κατασχέσεις σπιτιών λόγω οφειλών.

Όπως ανέφερε, η νέα Διοίκηση πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση να γίνει πιο ελκυστική η πόλη για τους καταναλωτές και τους επισκέπτες, ενώ τόνισε ότι σήμερα η Ομοσπονδία Εμπορίου Ελλάδας θα καταθέσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για παράνομη υπουργική απόφαση, που ορίζει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο, ζήτημα που πρέπει να δει και η νέα Διοίκηση του Συλλόγου.

Τέλος, ο Κώστας Τσέλιος ζήτησε ενότητα του εμπορικού κόσμου, που τους ενώνουν πολλά και τους χωρίζουν λίγα, ώστε με συλλογική δουλειά να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.