1.000 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες θα διανείμει η ΕΒΟΛ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ενόψει των εορτών των «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ» αποφάσισε να διανείμει σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας 1.000 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα της βιομηχανίας ΕΒΟΛ.

Το κάθε δέμα θα περιέχει και μία διατακτική των 50,00 ευρώ για την αγορά ειδών τροφίμων από super markets.
Η επιλογή των δικαιούχων που θα λάβουν αυτό το βοήθημα θα γίνει από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας τους Δήμους και την ΕΒΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν κάρτες στους ως άνω φορείς οι οποίες θα δοθούν κατά την κρίση τους σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η διανομή των δεμάτων θα γίνει από την Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ την Παρασκευή 21/12/2018 και ώρα 11:00 π.μ. για μεν τους συμπολίτες μας του Βόλου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ.Νικολάου για δε τους δικαιούχους των περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας στο χώρο των Δημαρχείων τους από τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων.

Για την παραλαβή ο κάθε δικαιούχος θα προσκομίζει την κάρτα που θα του έχει δοθεί από τους ανωτέρω φορείς.
Επίσης η ΕΒΟΛ θα χορηγεί καθημερινά για το χρονικό διάστημα από 23/12/2018 έως 10/01/2019 200 φιάλες γάλακτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις Άσπρες Πεταλούδες, ΕΛΕΠΑΠ, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο Γηροκομείο Βόλου, στο Γηροκομείο Καναλίων καθώς και στην Κιβωτό του Κόσμου.
Η ως άνω απόφαση του Συνεταιρισμού Βόλου αποτελεί ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της στήριξης της τοπικής κοινωνίας στα προϊόντα ΕΒΟΛ εδώ και αρκετές δεκαετίες και δηλώνει ότι εφόσον το επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητές του θα βοηθά με κάθε μέσο ευπαθείς κυρίως κοινωνικές ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.