Αχ. Μπέος: «Ας μην μας… ξαναψηφίσουν οι κατίνες που φωνάζουν για το νερό!»

Ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για το πρόβλημα με την υδροδότηση, κάνοντας κριτική σε όσους διαμαρτύρονται!

«Ας μην μας… ξαναψηφίσουν οι κατίνες που φωνάζουν για το νερό!» δήλωσε σήμερα στο «Ράδιο ΒΕΡΑ», ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, που φέρεται να ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για το πρόβλημα με την υδροδότηση, κάνοντας την ίδια ώρα κριτική, στους πολίτες που διαμαρτύρονται!
Πιο συγκεκριμένα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βέρα FM» έκανε παρέμβαση σήμερα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ο οποίος δήλωσε υπεύθυνος για το γεγονός που δεν έχει νερό το δίκτυο και κατήγγειλε τους πολίτες ότι “βγαίνουν σαν τις κατίνες και διαμαρτύρονται”.
“Για τις ευθύνες, για το Facebook και για τα παράπονα έχουμε χρόνο. Οι πλατείες που ποτίζουν αυτόματα, έχουν σπάσει και χύνονται τα νερά, και η ΔΕΥΑΜΒ το ανακάλυψε χθες το βράδυ. Τίποτα δε λέμε στον κόσμο. Υπομονή. Όποιος θέλει να κλάψει, ας κλάψει…”και συνέχισε “Δε μπορεί να ακούσει η ΔΕΥΑΜΒ τη γνώμη της κ. Κατίνας και του κ. Νίκου. Δεν είναι ώρα να πάρουμε το κεφάλι του Γαλάτη. Έχουμε καιρό γι αυτό. Γύρω στις 2 η ώρα θα έχουμε καλύτερη εικόνα και μία ανακοίνωση. ”
Και έκλεισε λέγοντας “Ζητάμε κατανόηση, αν θέλουν να μην μας ξαναψηφίσουν” .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.