Μήνυσε την δημοσιογράφο που τον μήνυσε για εξύβριση…ο Αχιλλέας Μπέος!

Την ώρα που ο ίδιος καθόταν στο σκαμνί του κατηγορουμένου στα δικαστήρια Βόλου

Σε μήνυση για συκοφαντικό, σύμφωνα με τον ίδιο σχόλιο, εναντίον της δημοσιογράφου της εφημερίδας «Θεσσαλία» Κατερίνας Τασσοπούλου, προχώρησε σήμερα το μεσημέρι, ο σε αργία δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος, κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά σε προχθεσινή μήνυση της δημοσιογράφου εναντίον του για εξύβριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάδελφος, η οποία βρίσκονταν ήδη στο χώρο των δικαστηρίων, οδηγήθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μετά τις 2.30 μ.μ. η Κατερίνα Τασσοπούλου οδηγήθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα, όπου και απολογήθηκε και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την είσοδο του Αχιλλέα Μπέου στην δικαστική αίθουσα, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, δέχθηκε από τον σε αργία δήμαρχο απρόκλητο λεκτικό προπηλακισμό, στον οποίο φέρεται να απάντησε και ο κ. Δ. Χορταργιάς.

Στο χώρο των δικαστηρίων ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος που τάσσεται είτε με τη μία είτε με την άλλη πλευρά.

Τελικά το δικαστήριο μετά από αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της κ. Τασσοπούλου Νίκος Μόσχος, αποφάσισε να δώσει τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και όρισε νέα ημερομηνία για την προσεχή Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι, ενώ η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη.

Δήλωση Μπέου για τη μήνυση εναντίον της Κ. Τασσοπούλου

Σε δήλωσή του ο Αχ. Μπέος ανέφερε, “Αυτή που έγινε κατά της δημοσιογράφου είναι σύλληψη. Εγώ αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σήμερα το απόγευμα στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσω θα προσκομίσω την έκθεση της Αστυνομίας για να φανεί αν με συνέλαβαν ή αν παρουσιάστηκα αυτοβούλως.

Σε ότι αφορά την κ. Τασσοπούλου, που είναι γνωστή στην κοινωνία του Βόλου – τώρα την έμαθαν και Πανελλαδικά για τα κατορθώματά της – όπως είχε δικαίωμα – και καλά έκανε αφού θεώρησε ότι θίχτηκε – να κάνει μήνυση, έτσι έχω δικαίωμα κι εγώ να κάνω μήνυση, γιατί θεώρησα ότι θίχτηκα.

Θα δούμε όμως την αρμόδια εισαγγελέα σήμερα που συμβαίνει να είναι η ίδια, τι απόφαση θα πάρει όταν θα κληθεί να αποφασίσει αν πρέπει να κρατηθεί ή να αφεθεί ελεύθερη, για να δούμε αν οι πολίτες σε ένα κράτος δικαίου, έχουν τα ίδια δικαιώματα.

Εγώ δήλωσα ότι ο κόσμος μου δίνει δύναμη και ελπίζω να μου δώσει και ο Θεός δύναμη. Αυτό το απόστημα της διαπλοκής και της παρεΐτσας σ’ αυτή την πόλη, έχει αρχίσει να σπάει. Έχω τη δύναμη και θα το φτάσω μέχρι τέλους. Οι απατεώνες της πολιτικής και μια μερίδα δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων που λυμαίνονταν αυτή την πόλη, φτάνουν στο τέλος.
Εγώ έχω τη δύναμη να πάω στον Άρειο Πάγο και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, να δούμε αυτοί… Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Η πόλη γύρισε σελίδα, είτε το θέλουν, είτε όχι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.