Αχ. Μπέος: «Θα γίνει της π@υτ@νας ενόψει των εθνικών εκλογών»

Στο ίδιο….μοτίβο οι πρώτες δηλώσεις του επανεκλεγέντα δημάρχου

Στο ίδιο…. μοτίβο κινήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του επανεκλεγέντα δημάρχου Αχ. Μπέου, τονίζοντας παράλληλα, ότι «Θα γίνει της που….ας, ενόψει των εθνικών εκλογών». Οι ψηφοφόροι του, επεφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, όταν εκείνος έφθασε στο εκλογικό κέντρο της οδού Ιάσονος. Η άφιξή του, συνοδεύτηκε από ρίψη φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Πιο συγκεκριμένα, με τη φράση ότι νικητής σήμερα είναι ο κόσμος του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε πως θα διεκδικήσει όλα όσα στέρησαν από τον Βόλο, ενώ δεν έκρυψε και την ευχή του να έχει ο Βόλος μία ομάδα.
Έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του ο Αχ. Μπέος αφιέρωσε τη νίκη του στις εκλογές, στους γονείς του, που δεν βρίσκονται στη ζωή και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Δεν πρόκειται να πω αυτά που λένε οι πολιτικοί απατεώνες, ότι σήμερα δεν υπάρχει νικητής. Εγώ θα πω ότι υπάρχει νικητής και σήμερα νικητής είναι ο κόσμος του Βόλου. Γιατί επιτέλους κατάλαβαν ότι ο κόσμος του Βόλου είναι αυτός που θα επιλέξει τον αυριανό δήμαρχο, την αυριανή δημοτική αρχή για να προχωρήσουμε μαζί , να κάνουμε ένα έργο που ξεκινήσαμε όπως σας υποσχέθηκα».

Ο ίδιος τόνισε πως από αύριο θα κλείσει τα τηλέφωνα για να πάρει δυνάμεις για μία εβδομάδα και «μετά ενόψει εθνικών εκλογών θα γίνει της …π@υτ@νας. Κι ας μην αρέσει σε μερικούς, σε πολλούς όμως αρέσει. Κι όταν λέω ότι θα γίνει της π@υτ@νας, για την πόλη μου. Θα διεκδικήσω αυτά που τόσα χρόνια στέρησαν από τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Ο αγώνας πλέον, είναι αγώνας διεκδίκησης για την πόλη μου, για τους πολίτες».
Τέλος, ο ίδιος έκανε και μια ευχή, την οποία και χαρακτήρισε ως μη απαραίτητη και είπε πως «Ήρθε η ώρα μετά τη σημερινή εκλογή, ο Βόλος να έχει και μία ομάδα, που θα έχει το σεβασμό απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Γιατί αυτό μας αξίζει. Τα κατάλοιπα του παρελθόντος τα αφήνουμε πίσω, δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν πολλά».
Βολές σε Καπούλα, Αποστολάκη, Παπαδούλη
Λίγο αργότερα σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος έριξε ευθείες βολές στους συνυποψήφιούς του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Σήμερα πήραν μία απάντηση. Εύχομαι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες να είχαν την ηθική, το ειδικό ανάστημα να ζητήσουν μία συγνώμη απ’ τον Βολιώτικο λαό που τόσα χρόνια τον κορόιδευαν, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα έριχναν μια ατελείωτη λάσπη, ένα ατελείωτο ψέμα και μια υποκρισία και σήμερα πήραν μία απάντηση. Εάν πραγματικά θεωρούν ότι ανήκουν σε προοδευτικές ή δημοκρατικές δυνάμεις, είναι η κατάλληλη ώρα να το αποδείξουν με μια δημόσια συγνώμη απέναντι στον κόσμο. Από τον Αχιλλέα Μπέο και τη δημοτική αρχή, να περιμένουν πολλά περισσότερα απ’ ότι κάναμε μέχρι τώρα».
Παράλληλα έριξε τα βέλη του και στον δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης λέγοντας πως «Τα δημοσιογραφικά σκουπίδια που βγαίναν από το πρωί μέχρι το βράδυ κι είχαν πάρει εργολαβία, μπορούσαν να κάνουν το άσπρο, μαύρο απέναντι στον κόσμο; Τη διαφορά στο Βόλο την έβλεπαν οι τουρίστες, δεν θα την έβλεπε ο κόσμος του Βόλου; Ο κόσμος του Βόλου μου έδωσε την καρέκλα και σ’ αυτούς απολογούμαι, σε κανένα κόμμα ή την πολιτική σαπίλα που τόσα χρόνια εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό».
Η επόμενη ημέρα στο δημοτικό συμβούλιο
«Ο κόσμος έκρινε. Κυβερνάμε, αποφασίζουμε. Η επόμενη ημέρα στο Βόλο δεν είναι να κάνουμε διαβουλεύσεις και να αποφασίζουν οι Αποστολάκηδες και οι Καπούληδες. Να αποφασίζει αυτός που επέλεξε ο Βολιώτικος λαός», είπε ο Αχ. Μπέος.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Αχ. Μπέος τόνισε ότι αφιερώνει τη νίκη του, εκτός από τους πολίτες του Βόλου, στους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή. «Απόψε υπάρχει νικητής και είναι ο κόσμος του Βόλου», είπε και προανήγγειλε ότι ενόψει εθνικών εκλογών «θα γίνει της που@@νας». Όπως είπε, θα διεκδικήσει όσα στέρησαν οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια από την πόλη του Βόλου. «Ο αγώνας είναι πλέον αγώνας διεκδίκησης», επισήμανε και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να γράψει ιστορία για την πόλη που γεννήθηκε.
Επίσης, δεν παρέλειψε να προαναγγείλει ότι ο Βόλος θα αποκτήσεις στο μέλλον μια ομάδα, η οποία θα κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.