Αχιλλέας Μπέος: Νομικά αμόρφωτοι ή εμπαθείς οι δικαστές που καταδίκασαν τον Πολίτση

Απεφάνθη ο... Αρεοπαγίτης, διερμηνέας του ΝΠΣ και Δήμαρχος Βόλου

Επίθεση στους δικαστές που καταδίκασαν στον στενό του συνεργάτη και υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου Γιώργο Πολίτση, εξαπολύει με ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος Βόλου. Με την αυτοπεποίθηση που του δίνει το απολυτήριο δημοτικού που έχει αποκτήσει, επικρίνει τους δικαστές χαρακτηρίζοντάς τους “νομικά αμόρφωτους”, προτρέποντας τον συνεργάτη του στο εφετείο να πάει χωρίς δικηγόρο όπου προβλέπει ότι θα αθωωθεί. Να σημειώσουμε ότι συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Πολίτση στη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορούσε στην συκοφαντική δυσφήμηση των δημοσιογράφων Κατερίνας Τασσοπούλου και Αρχιμήδη Καρεκλίδη, ήταν η καθόλα έμπιστη νομική σύμβουλος του ίδιου του δημάρχου Κατερίνα Βλαχάβα.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Βόλου:
Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι συνεργάτης μου καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με μία παντελώς αβάσιμη νομικά απόφαση που με κάνει να διερωτώμαι εάν ακόμη συνεχίζουν να υπάρχουν σε αυτή την πόλη δικαστικοί λειτουργοί που λειτουργούν με εμπάθεια στο πρόσωπό μου.
Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την απόφαση αυτή: ή είναι προϊόν εμπάθειας ή οφείλεται στο ότι είναι νομικά αμόρφωτοι .
Η αίσθηση μου αυτή επιτείνεται και από τους «πανηγυρισμούς» γνωστών δημοσιογραφικών σκουπιδιών που για χρόνια, δεκαετίες τώρα, λυμαίνονταν αυτή την πόλη.
Προτείνω στο συνεργάτη μου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου προσφεύγει για την έφεσή του, να παραστεί χωρίς δικηγόρο, αφού θα αθωωθεί πανηγυρικά. Γιατί δεν μπορεί οι Δικαστές παρά να αποφασίζουν με βάση τους Νόμους και όχι τις προτιμήσεις και τις δοξασίες τους. Και γι αυτές τις αποφάσεις τους κρίνονται από υπερκείμενα όργανα απονομής Δικαιοσύνης
Ευτυχώς και σε αυτή την πόλη υπάρχουν Δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα και σε αυτούς προσβλέπουμε. Εάν πάντως βρισκόμουν εγώ στη θέση του συνεργάτη μου, ήδη θα είχα προχωρήσει σε προσφυγές εναντίον τους για την έκδοση της νομικά αβάσιμης αυτής απόφασης.
Κλείνοντας μια επισήμανση. Βλέποντας να επικροτούν αυτή την απόφαση το τρίο Σκοτινιώτης, Καρεκλίδης και Τασσοπούλου εύκολα μπορεί να συμπεράνει τί συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην πόλη αυτή. Εύκολα..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.