Αδέλφια σεσημασμένοι οι δράστες της κλοπής στα Public Βόλου

Αθηναίοι που έκαναν κλοπές σε καταστήματα τεχνολογίας ανά την Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η κλοπή που είχε γίνει στις 6 Ιουλίου 2017 στα Public Βόλου και δράστες είναι δύο αδέλφια από την Αθήνα, σεσημασμένοι γι ακλοπές που έκαναν κλοπές ανά την Ελλάδα σε καταστήματα τεχνολογίας.

Οι δράστες είχαν σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος και είχαν κλέψει τρία λάπτοπ και 15 κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας κατά δήλωση του υπευθύνου 10.000 €.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δουλεύει πολύ πάνω σε παλιές υποθέσεις και αξιοποιεί όλα τα στοιχεία για να εντοπίσεις τους δράστες. Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού αξιοποιήθηκαν κατάλληλα βιντεοσκοπικό υλικό και μαρτυρίες, με παράλληλη έρευνα των κινητών τηλεφώνων, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι δράστες είναι δύο αδέλφια από την Αθήνα 37 και 39 χρονών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ στην κατοχή του ενός δράστη, που είναι φυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για κλοπή σε κατάστημα τεχνολογίας στην Πάτρα, βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας iphone, που αποδόθηκε στο κατάστημα του Βόλου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο αδελφών θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία, ενώ ο ένας από τους δύο δράστες αναζητείται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.