Αδέσποτο δάγκωσε Βολιώτισσα στη Γορίτσα

Φωτό αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο κι έπειτα στον Δήμο- Της είπαν ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα στη Γορίτσα!

Περπατά εδώ και χρόνια στη Γορίτσα. Χθες όμως η άθλησή της της επεφύλαξε ένα δυσάρεστο περιστατικό. Η ΠΚ ήρθε αντιμέτωπη με ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος, της δάγκωσε τη φόρμα που φορούσε και της προκάλεσε τραύμα στο γόνατο. Φοβισμένη η ίδια έσπευσε στο Νοσοκομείο Βόλου, με τους γιατρούς να περιποιούνται το τραύμα της και να της γράφουν αντιτετανικό ορό και αντιβίωση.
Όπως ανέφερε στο magnesianews.gr η παθούσα χθες, μία ημέρα μετά το σοκ που υπέστη από την επίθεση του σκυλιού, επικοινώνησε με τον Δήμο Βόλου και κατήγγειλε το γεγονός. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκε από τον Δήμο ότι ο υπεύθυνος περισυλλογής αδεσπότων δεν είδε στη Γορίτσα κάποιο αδέσποτο και γι’ αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Η ΠΚ επικοινώνησε και με την Αστυνομία, θέλοντας να βρεθεί ο υπαίτιος και να κάνει κάτι για να μην ξανασυμβεί τόσο στην ίδια, καθώς επισκέπτεται τη Γορίτσα εδώ και χρόνια, όσο και σε κάποιον άλλο. Η Αστυνομία, όπως μετέφερε στο magnesianews.gr την ενημέρωσε πως εάν επιθυμεί μπορεί να κάνει μήνυση στον Δήμο Βόλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα.

«Μπορώ να μπω στη διαδικασία, στην ταλαιπωρία, στα έξοδα για να μηνύσω το Δήμο Βόλου; Και είναι δυνατόν όταν η Γορίτσα είναι γεμάτη από αδέσποτα από τον δήμο να μην εντόπισαν τίποτα; Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί ο κόσμος να φοβάται. Δεν τα βάζω με τα ζώα, αλλά με τους υπευθύνους», είπε χαρακτηριστικά η ΠΚ μεταφέροντας στο magnesianews.gr την περιπέτειά της.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι η ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το magnesianews.gr, είχε πρόσφατα γνωστοποιήσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Γορίτσα, με σχετικό ρεπορτάζ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.