Αδιανόητο bullying σε Δημοτικό του Βόλου- Έπαιζαν τρίλιζα στο σώμα 7χρονου

φωτογραφία αρχείου
Διερευνάται η υπόθεση από το σχολείο

Αδιανόητα είναι τα όσα καταγράφει μία μητέρα ενός 7χρονου παιδιού στον Βόλο σε γκρουπ μαμάδων στα social media, καθώς αναφέρει πως το παιδάκι της έχει πέσει θύμα bullying από μεγαλύτερο παιδί και πως χρησιμοποίησε το σώμα του για να παίξει τρίλιζα, ζωγραφίζοντάς το. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση διερευνάται από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, όπου έχει μεταβεί η μητέρα του 7χρονου για να συζητήσει το θέμα.

 

Συγκεκριμένα η μητέρα του 7χρονου παιδιού προχώρησε σε μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε φόβο και ανησυχία σε πολλούς γονείς.

«Σήμερα πήγα να αλλάξω τον μικρό να τον πάω στο πάρκο και ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται να πηγαίνει στο σχολείο καθώς σήμερα βρήκα γραμμένα με μαρκαδόρο στα οπίσθια του Χχοο από συγκεκριμένο μαθητή μεγαλύτερης τάξης που από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει Τρίλιζα σήμερα αλλά όπως μας είπε ο μικρός δεν είναι η πρώτη φορά. Αύριο έχουμε ραντεβού με την διευθύντρια να τον υποδείξει ο μικρός», γράφει χαρακτηριστικά η μητέρα του 7χρονου και καλεί όσες μαμάδες έχουν δει ή αντιληφθεί παρόμοιο περιστατικό να επικοινωνήσουν μαζί της καθώς όπως αναφέρει  « πρέπει να μιλάμε και να συντονιστούμε όλες μας, όσες τα παιδάκια μας πέφτουν θύματα τέτοιων πράξεων. Έχουν καταλήξει τα προαύλια να είναι πιο επικίνδυνα από την Ομόνοια».

Το θέμα ήδη διερευνάται από τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.