Αφιέρωμα της ΕΤ3 στην «Άνωση»

Σε πανελλαδική διαμαρτυρία η τοπική οργάνωση

Η «Άνωση Εθελοντές Βόλου» συμμετέχει στην πανελλαδική διαμαρτυρία του «Αυτοοργανωμένου Κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες», όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική συνάντηση της Λαμίας.

Όπως τονίζεται, «κόντρα στο νέο νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, με σκοπό να εγκλωβίσει ακόμα περισσότερο τους παραγωγούς της χώρας αλλά και ταυτόχρονα να τερματίσει τη δράση των εθελοντικών αυτοοργανωμένων ομάδων, διοργανώνουμε την 54η κατά σειρά διανομή ελληνικών προϊόντων στην πόλη μας, και μαζί με όλες τις πρωτοβουλίες πολιτών ζητάμε ομόφωνα:

• Την κατοχύρωση του δικαιώματος των παραγωγών να διαθέτουν ελεύθερα τα προϊόντα τους σε όλη την επικράτεια.
• Την διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί τελευταία στους παραγωγούς που συμμετείχαν σε αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»
• Την άμεση νομική θωράκιση των αγορών διάθεσης αγροτικών προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες».
• Την διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να προμηθεύονται ποιοτικά και φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς.

Καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας στις διεκδικήσεις μας και στην προσπάθεια για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει η οργάνωση, ότι έγινε αφιέρωμα της εκπομπής «Αντιδραστήριο» της ΕΤ3 στο κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» σε Βόλο και Κατερίνη και μεταδόθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2016».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.