Αυτοκίνητα του club MG Βελγίου στο Βόλο

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, ενώ οι ιδιοκτήτες θα περιηγηθούν στη Μαγνησία

Κομβόι ανοιχτών κλασσικών αυτοκινήτων του club MG Βελγίου αναμένεται να έρθει στο Βόλο την Τετάρτη 31 Μαΐου, από τις Βρυξέλλες, ενώ οι ξένοι επισκέπτες θα μείνουν στη Μαγνησία για μια εβδομάδα περίπου για να επισκεφθούν την περιοχή και τις Σποράδες.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου και για την πραγματοποίησή της συνεργάστηκαν ο πρόεδρος της Λέσχης Τέλης Δουλόπουλος με τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζαχαρά, που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες, καθώς και με τη Βολιώτισσα ζωγράφο Ιωάννα Κωστακοπούλου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου, 10 ανοιχτά (convertible) αυτοκίνητα MG ξεκίνησαν από τις Βρυξέλλες και θα μεταφερθούν με τρέιλερ στην Ανκόνα Ιταλίας, όπου θα μείνουν για μερικές μέρες, στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους θα τα μεταφέρουν με πλοίο στην Ηγουμενίτσα, για να ακολουθήσουν οδικώς το δρομολόγιο προς Βόλο.
Ο κ. Δουλόπουλος δήλωσε ότι την Τετάρτη 31 Μαΐου, μεταξύ 17.30 και 20.30, τόσο τα μέλη της MG Βελγίου, όσο και κλασσικά αυτοκίνητα της Λέσχης Βόλου, θα παρουσιαστούν στο κοινό του Βόλου.
Οι επισκέπτες από το Βέλγιο θα μείνουν στο Βόλο για τρεις ημέρες και θα κάνουν τον γύρο του Πηλίου με τα κλασσικά αυτοκίνητά τους, ενώ στη συνέχεια νοίκιασαν ιστιοπλοϊκά σκάφη για να κάνουν τουρ στον Παγασητικό και τις Σποράδες, όπου θα περάσουν ακόμη μερικές μέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.