Αγέλες αδέσποτων σκύλων παντού στην πόλη- Αδιαφορία από τον Δήμο καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Τι καταγγέλλει αναγνώστης του magnesianews.gr

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία χρόνια κάτοικοι του Βόλου διαμαρτύρονται για επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών, για αγέλες που δημιουργούνται με αποτέλεσμα να κάνουν τους κατοίκους να φοβούνται πολλές φορές ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους. Φυσικά οι κάτοικοι δεν παραπονιούνται για τα ίδια τα σκυλιά, τα οποία προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά για τις κινήσεις του Δήμου, που θα έπρεπε όπως τονίζουν να έχει εκπονήσει και να έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα περισυλλογής, στείρωσης, φροντίδας κι έπειτα υιοθεσίας.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί όμως και η κατάσταση στην πόλη πολλές φορές γίνεται επικίνδυνη. Κάτοικος του Βόλου αγανακτισμένος όπως δηλώνει, επικοινώνησε με το magnesianews.gr και μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Νεάπολης, στον ΟΑΕΔ, ο οποίος συγκεντρώνει καθημερινά έναν σημαντικό αριθμό εργαζομένων, αλλά και πολιτών που θέλουν να εξυπηρετηθούν.

«Σχεδόν κάθε πρωί αυτή η αγέλη σκύλων αναστατώνει την περιοχή πέριξ του ΟΑΕΔ από την στάση- αφετηρία του αστικού 4-6-8 έως και την υπηρεσία του ΟΑΕΔ καθιστώντας αδύνατη την προσέλευση τόσο των υπαλλήλων, όσο και των πολιτών κατά τις πρωινές ώρες επί της οδού Ύδρας. Ορισμένοι υπάλληλοι εισέρχονται από την άλλη πλευρά του κτηρίου, επί της οδού Αθηνών για να αποφύγουν τα σκυλιά, δηλαδή από τις σχολές του ΟΑΕΔ. Μετά τις 7:30 χάνονται προς το γήπεδο της Νεάπολης. Ένα να γαβγίσει ορμάνε όλα μαζί με τρία από αυτά να είναι επιθετικά. Έχουμε ενημερώσει αρμόδιους φορείς και κυρίως τον Δήμο πολλές φορές εδώ και καιρό αλλά όλοι αδιαφορούν ως συνήθως. Μόνο όταν γίνει το κακό θα τρέξουν;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.